• UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
UCWDK Solar Technology Co. Ltd.

Uudised

Trí mhíthuiscint mhór faoi chargers gréine
Vabastusaeg: 2021-06-28 17:38:46  Löögid: 2

Viimastel aastatel ise-autojuhtimine ekskursioonid ja välisport on olnud sügavalt armastatud igaüks, ja võim elektrooniliste toodete nagu mobiiltelefonid on alati olnud suur probleem.Kuigi on olemas elektripangad, saab neid toetada mobiiltelefonide elektripankade pideva kasutamisega.Traditsiooniline elektripank ei suuda lahendada energiaprobleemi, nii et päikeselaadijad tekkisid.Sel põhjusel kasutavad üha enam inimesi päikeselaadijaid.

zmkm-800_800 (6).jpg

Selleks, et anda elementaarset abi ja viidata neile, kes kavatsevad osta päikese laadijad, see artikkel saab anda kõigile rohkem teavet päikese laadijad.Vaatame enne päikeselaadijate ostmist ja kasutamist selle üle.Vaadake kolme suurt vääritimõistmist päikeselaadijate üle.

zmkm-800_800 (2).jpg


Arusaamatus 1: Madal ümberarvestuskurss

Turu ülemineku määr-orienteeritud päikesepaneelid on endiselt suhteliselt madalad, tavaliselt ainult 14-16%, kuid me kasutame imporditud SUNPOWER päikesepaneele ja LG päikesepaneele, konverteerimise määr on sama suur kui 23%.Seega on ümberarvestuskursi võtmeks päikesepaneelid, mille abil saab seda muuta.

01.jpg



Valemõistmine 2: laadimise kiirus on aeglane

Mida suurem on Päikesepaneeli ala, seda rohkem päikesevalgust see neelab ja seda kiirem on laadimiskiirus.Soovitatav on kasutada kergeks kandmiseks painduvat päikeselaadijat;Lisaks sellele mõjutab päikesevalguse intensiivsus ka laadimise kiirust.

zmkm-800_800 (5).jpg



Vigane mõistmine 3: Võimu ei saa salvestada, ei ole praktiline

Mõned tooted ei tule koos energia salvestamise patareid.Teisisõnu, see tuleb laadida samal ajal peesitades päikese käes.Ilma tugeva päikesevalguseta võib öelda, et toode on kehtetu.Samas suureneb ka energiasalvestuspatareide päikeselaadijate kaal ja maht, nii et neid saab laadida ka siis, kui päike puudub.

zmkm-800_800 (3).jpg


Soovitatav on ühendada päikeselaadija elektripangaga. See on väga tähtis.Enne mobiiltelefoni laadimist saab kasutada päikeselaadijat, et täielikult laadida elektripank (mobiilne energia).See meetod sobib eriti pikaks ajaks-term in, mis asub kindlas kohas.

põhimõte

Päikeselaadija muundab päikeseenergiast saadava valgusenergia elektriliseks energiaks läbi Päikesepaneeli ja seejärel kasutab MC-kiipi, et mõista, et see on DC./DC samm-alla ja päikeseenergiast ümber käiv elektrienergia muundatakse vooluahela kaudu stabiilseks otsevooluks, mis laeb elektriseadme, mis vastab laadimise produktile. Parim pinge ei põhjusta kasutustoodete kahjustamist.Selle peamine eesmärk on varupatareid, kui läheb välja, reisimine, ronimine jne, mida saab kasutada laadida mobiiltelefone, mp3, mp4, psp, gps, digitaalkaamerad, kaasaskantav audio-visuaalsed seadmed jne.

zmkm-800_800 (14).jpg



Päikese laadijate tüübid

Tänu tehnoloogia arengule on mitmeid päikeselaadijaid, mida kasutatakse erinevates valdkondades.Päikeseenergia mobiilsed toiteallikad on peamiselt jagatud kahte kategooriasse:

1: Energia säilitamise funktsiooni täitja.Päikeselaadija on uut tüüpi energiaallikas, mis muundab päikeseenergia elektriks ja ladustab selle akusse, mis on mugav kaasas kanda ja saab varustada energiat kaasaskantavate seadmetega, näiteks mobiiltelefonidega.

zmkm-800_800 (13).jpg



2: Rohelised keskkonnakaitse tooted: ei ole mingit funktsiooni säästa elektrienergiat, ja võimsus on rohkem kui 6.5W ja vähem kui 40W.Võimsuse vastuvõtu seadmel, mis tekitab otsese laadimise.

03.jpg


Järeldus: Neile, kes on sageli väljas, päikese laadija on hea valik, kuid sa saad'Ära toetu sellele.Soovitatav on kasutada päikese laadijat ja elektripanka, mis asub väljas pikka aega.Sõbrad ei osta ega kasuta pimesi.Ostmisel tuleb valida vastavalt nõutava kasutustasude määramise toote tegelikule olukorrale (võimsus).Enne kasutamist lugege palun kasutusjuhendit hoolikalt.


Eelmine: 4000 soilse sráide gréine a sho...

Järgmine: Tá éifeachtúlachtna gceall hei...

X
Welcome to our company, we specialize in producing solar outdoor products. thank you for your support! What can I help you?